Унаслідок “жартівливого” вибуху гранати в офісі, де був президент ФК “Інгулець”, загинула одна людина

доповнено

Поліцейські на Кіровоградщині розслідують факт вибуху в офісному приміщенні у смт Петрове, внаслідок якого загинула людина.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області в середу, 21 квітня.

Як зазначається, 20 квітня о 18:20 поліція отримала повідомлення, що в приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям, внаслідок необережного поводження стався вибух предмета, схожого на гранату.

“На той момент у приміщенні перебувало троє людей, конфліктів між ними не відбувалося. У результаті вибуху один громадянин зазнав тяжких травм, інший – осколкових поранень. 58-річного потерпілого доправлено до лікувального закладу. 21 квітня від травм він помер“, – йдеться в пресрелізі.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Президент футбольного клубу “Інгулець” Олександр Поворознюк розповів, що вибух стався за його присутності та був наслідком “жарту” одного з його друзів.

“Зателефонували товариші, покликали до себе. Я часто приїжджаю до них: в нарди пограти, просто поспілкуватись. Приїхав, заходжу, Вертелецький (Віталій Вертелецький – бізнесмен) сидить зі своїм компаньйоном. Я сів біля них з лівого боку, говорили, скажімо так, ні про що: анекдоти розповідали, сміялись, жартували. Раптом Вертелецький встає, дістає гранату і, усміхаючись, кладе її на стіл.
Дивлюсь – бойова граната. Дві секунди – і він бере цю гранату і кладе собі в кишеню. Майже одразу вона вибухнула. Мене накриває столом, падають ікони зі стін, мене присипало… Потім я смутно пам’ятаю, як мене винесли на вулицю. Викликав поліцію, швидку одразу. Зайшов у приміщення, а там купи м’яса і рука валяється. Льову вивів, замотав йому голову і чекали, поки приїде поліція.
Хочу заспокоїти всіх бойовиків – зі мною все нормально. Футбол був, є і буде! Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати, у нас буде все добре”, – сказав Поворознюк у коментарі YouTube-каналу “Petrove TV”.

50-річний Олександр Поворознюк – генеральний директор “Агрофірма П’ятихатська” та президент футбольного клубу “Інгулець”, що представляє селище Петрове Кіровоградської області. Цього року він дебютант Української прем’єр-ліги.

Як інформувала “Новинарня“, 20 квітня в кімнаті, де перебував президент футбольного клубу “Інгулець” Олександр Поворознюк, вибухнула граната.

Читайте також:
На Луганщині чоловік кинув гранату в поліцейських, втік і сховався в ліжко. КОРД затримав

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна