На Луганщині чоловік кинув гранату в поліцейських, втік і сховався в ліжко. КОРД затримав

 

На Луганщині ввели спеціальну поліцейську операцію “Сирена” для розшуку та затримання чоловіка, який кинув гранату у патрульних.

Про це в четвер, 1 квітня, повідомила начальниця відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай у ФБ.

“Сьогодні вранці у м.Рубіжне наряд патрульної поліції в ході відпрацювання орієнтування в районі гаражного кооперативу біля 7 мікрорайону для перевірки документів зупинив водія мопеду. Водій, побачивши поліцейських, кинув у їхній бік гранату та втік з місця події”, – написала речниця луганської поліції.

Зазначається, що особовий склад поліції Луганщини піднято по тривозі, проводяться оперативно-розшукові заходи. На місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Встановлено, що водій – 39-річний місцевий мешканець, раніше судимий за скоєння аналогічного злочину, але судом засуджений до умовного терміну покарання.

Станом на 10-ту годину ранку 1 квітня в поліції повідомили, що чоловіка затримали спецпризначенці з КОРДу.

“В результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів було встановлено місцезнаходження правопорущника. Бійці “КОРДу” затримали зловмисника у власній квартирі, де він ховався у коробі ліжка”, – йдеться в повідомленні.

Наразі затриманий поміщений до ізолятору тимчасового тримання та перебуватиме під вартою до обрання йому запобіжного заходу.

В рамках відкритого кримінального провадження за процесуальним керівництвом прокуратури проводяться першочергові слідчі дії.

Читайте також:
Харківський суд арештував без права застави чоловіка, що кинув гранату в таксі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна