Харківський суд арештував без права застави чоловіка, що кинув гранату в таксі

 

Жовтневий райсуд Харкова обрав арешт без застави як запобіжний захід підозрюваному у справі про вибух гранати в таксі у Новобаварському районі.

Про це в понеділок, 29 квітня, повідомляє UA:Харків.

Чоловіка взяли під варту до 26 червня без права на заставу.

Підозрюваному 33 роки. Офіційно він не працює, має двох дітей. У суді провину визнав. Розповів, що напередодні випивав у сусідів, гранату знайшов на вулиці.

“Я випадково її підібрав, не знаю чого. І пішов назустріч до машини. Машина зупинилася. Я на пальцях, за кільце, тримав гранату цю. І у салон протягнув. Я не знав, що вона справжня. Не уявляв, що справжня зброя. І дурний жарт. Запропонував: придбати не бажаєш? Я дурницю зробив таку, сам не очікував, що таке буде”, – сказав у суді підозрюваний.

Зараз 45-річний таксист у тяжкому стані перебуває у лікарні, йому ампутували обидві ноги.

Як інформувала “Новинарня“, 28 квітня на вулиці Старо-Григорівській у Харкові місцевий мешканець кинув у салон автомобіля таксі через вікно гранату, де вона вибухнула. Таксист зазнав численних осколкових травм.

Читайте також:
Внаслідок вибуху метану на шахті в ОРЛО загинули всі 17 гірників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна