У Москві арештовані протестувальники самі штовхали поліцейський автозак. ВІДЕО

 

В Росії арештовані протестувальники самі штовхали поліцейський автозак, щоб виїхати з суду, оскільки автомобіль заглох.

Інцидент стався увечері в четвер, 4 лютого, поблизу Симоновського районного суду в Москві, передають російські ЗМІ.

Meduza пише, що автозак мав відвезти арештованих до спецприймальника в Егорєвську, який знаходиться за 137 кілометрів від Москви.

При цьому зазначається, що спецприймальник  переповнений. Із 25 осіб в одному автозаку під арешт помістили тільки п’ятьох. Решта залишилися в автобусі чекати розподілу.

Згідно з повідомленням РБК, у Москві ізолятори переповнені, тому людей, затриманих під час мітингів, переміщують в Підмосков’я.

“Новая газета” поширила відео, як арештовані самі штовхають автозак, який мав їх відвезти до спецприйомника.

Як відомо, опозиційний діяч Олексій Навальний 17 січня повернувся до Москви з Німеччини, де він проходив лікування після отруєння співробітниками ФСБ влітку 2020 року.
Його літак повинен був приземлитися в аеропорту “Внуково”, але був перенаправлений в “Шереметьєво”. Відразу ж на прикордонному контролі в аеропорту його затримали співробітники поліції, по тому – заарештували.
Уже після потрапляння за ґрати на каналі Навального було оприлюднено великий фільм-розслідування щодо корупційних діянь президента Росії Володимира Путіна та будівництва його палацу на чорноморському узбережжі Краснодарського краю.
Після цього по всій Росії по вихідних днях почалися масові вуличні виступи на підтримку Навального, поліція і Росгвардія затримують маніфестантів тисячами.

2 лютого Московський суд відправив Навального до в’язниці у справі “Ів Роше”. Згідно з рішенням суду, Навальний відбуватиме в колонії загального режиму три з половиною роки позбавлення волі з вирахуванням терміну, проведеного під домашнім арештом (близько 10 місяців).

Читайте також:
Акції за Навального: поліція затримала понад 3,4 тис людей по всій Росії, а також в окупованому Криму. ОНОВЛЕНО

ОМОНівець, який на протестах в РФ з ноги вдарив жінку в живіт, приніс їй хризантеми в лікарню

Читайте також:
Московський суд відправив Олексія Навального в колонію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна