На Буковині засудили бойовика “ДНР”, який з 2014-го воює на Донбасі

 

Шевченківський районний суд Чернівців заочно засудив учасника так званої “ДНР” до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомила пресслужба Чернівецької обласної прокуратури у вівторок, 15 грудня.

За інформацією правоохоронців, із вересня 2014 року по теперішній час 24-річний житель Донецької області бере активну участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних сил України в складі терористичної організації “ДНР”.

“Був учасником бойових дій проти Збройних сил України поблизу Донецького аеропорту, населених пунктів – Ясинувата, Дмитрівка, Красний Партизан, Піски та міста Авдіївка Донецької області”, ‒ йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додали, що початок строку відбування покарання правопорушника обчислюватиметься від дня його затримання та приведення вироку до виконання.

Читайте також:
Суди у Львові й Запоріжжі винесли заочні вироки бойовикам “ЛНР” і “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна