“Слуги народу” вимагають пояснень, чому з їхніми урядовцями в Чернівці літав Яценюк

 

Нардепи із владної партії “Слуга народу” надіслали до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля звернення з проханням пояснити обставини поїздки ексглави уряду Арсенія Яценюка до Чернівців разом із членами Кабміну авіатранспортом МВС.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби “Слуги народу”.

Депутати монобільшості просять прем’єра Шмигаля надати інформацію щодо наступних запитань:

  • “На якій правовій підставі Арсеній Яценюк користувався службовим авіатранспортом МВС чи будь-якого іншого міністерства або ж відомства України?
  • Чи обіймає Арсеній Яценюк будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві чи відомстві, що дає йому право виступати на офіційному пресбрифінгу членів уряду?
  • Яка посадова особа дозволила допустити Арсенія Яценюка до користування службовим авіатранспортом?
  • Чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для приватної особи Арсенія Яценюка?”

Як інформувала “Новинарня“, 21 травня міністр охорони здоров’я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов літали в Чернівецьку область, яка залишається на першому місці за числом виявлених випадків коронавірусу.
Разом із ними рідну Буковину відвідав колишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, соратник Авакова по партії “Народний фронт” та лідер цієї політичної сили. Яценюк був на зустрічі як засновник фонду допомоги чернівецьким лікарням.

Читайте також:
Замість випускного: чернівецькі ліцеїсти купили два кисневі концентратори для обласної лікарні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна