Справа Гандзюк: суд щодо Павловського відклали через відсутність інтернету в СІЗО

 

В Одесі в понеділок, 4 травня, не відбулося судове засідання щодо одного з фігурантів справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк – Ігоря Павловського.

Про це повідомляють у спільноті “Хто замовив Катю Гандзюк?” у фейсбуці.

“Судове засідання по організатору вбивства Катерини Гандзюк Ігорю Павловському в Одесі знову не відбулось. Його вкотре перенесли. Цього разу причина перенесення – відсутність інтернету в СІЗО, в якому утримують Павловського”, – йдеться у дописі.

Суд заздалегідь погодив можливість участі сторін за допомогою відеозв’язку, але СІЗО СБУ, де утримується під вартою Павловський, у понеділок повідомило, що в них немає інтернету.

“Сподіваємось, що до 25 травня (на цей день назначили наступне засідання у справі) СІЗО СБУ зможе знайти провайдера, який забезпечить установу безперебійним інтернет-зв’язком. І, можливо, нарешті, вперше за рік, судове засідання щодо Павловського в Одесі відбудеться”, – наголосили активісти.

Читайте також:
Венедіктова виконала вимогу Мангера в день його народження, – батько Гандзюк

Як інформувала “Новинарня“, адвокат Масі Найєм пояснив, що не так із дочасним завершенням розслідування у справі Гандзюк.

27 квітня офіс генпрокурора заявив, що завершено досудове слідство у провадженні щодо підозрюваних організатора й замовника нападу на Катерину Гандзюк – Олексія Левіна (Москала) та Владислава Мангера.

Увечері того ж дня на вулиці Банковій в Києві протестували проти дочасного завершення розслідування справи Гандзюк.

Читайте також:
Суд визнав брехнею заяви Киви про корумпованість Гандзюк

“Венедіктова – вбивця справи Гандзюк”: активісти прийшли до будинку генпрокурорки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна