У Маріуполі та Сєвєродонецьку збудують військові бази за стандартами НАТО

 

Міністр оборони Андрій Загороднюк анонсував будівництво у Маріуполі та Сєвєродонецьку військових баз за стандартами Північноатлантичного Альянсу.

Про це очільник оборонного відомства заявив у інтерв’ю виданню “Kyiv Post”.

“Одним із пріоритетів діяльності нової команди Міністерства оборони України є розвиток будівництва інфраструктури. Ми плануємо збудувати декілька якісних інфраструктурних об’єктів, щоб всі знали, що в нас теж можуть бути військові бази за стандартами НАТО. Зокрема, це два об’єкти, які ми будуємо в чистому полі. Це будуть військові бази: одна – у Маріуполі, інша – у Сєвєродонецьку”, – сказав міністр.

Загороднюк також зазначив, що цьогоріч силами Міністерства оборони України, зокрема Державною спеціальною службою транспорту, буде закінчено будівництво бригадного містечка на полігоні Широкий Лан.

Як інформувала “Новинарня“, перші дорожні карти переходу ЗСУ до стандартів НАТО почнуть впроваджувати в січні.

Читайте також:
Структури Генштабу переведуть на стандарти НАТО до кінця 2020 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна