“Пресвята погорілиця”: 95-й квартал випустив “вибачення” перед Гонтаревою. ВІДЕО

 

Студія “Квартал 95” знову заспівала пісню про Валерією Гонтареву під музику “Горіла сосна, палала” і передала колишній очільниці НБУ “полум’яний привіт”.

Відео з виступу “Кварталу”, де “вибачаються” перед Гонтаревою, опублікувала на своїй сторінці у Facebook прессекретарка партії “Слуга народу” Юлія Палійчук, передає “Еспресо”.

У відео “вибаченні” Євген Кошовий співає на мелодію “Горіла сосна” такий текст: “У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на “Дельта банку” карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця.”

Також колектив “Кварталу” передав колишній очільниці НБУ Валерії Гонтаревій “полум’яний привіт”, і виконавець пісні Кошовий наостанок сказав: “Український політик повинен прожити своє життя так, щоб потім не соромно було дивитися в очі своїм колегам… в Лондоні.”

Відео, викладене прессекретаркою “Слуги народу” провисіло на сторінці Палійчук менше, ніж півдоби, після чого вона видалила його через гнівні коментарі користувачів соцмереж.

Як писала “Новинарня“, Валерія Гонтарева після зміни влади в Україні залишається жити й працювати в Лондоні.
За словами Гонтаревої, їй погрожує опонент у справі націоналізованого “ПриватБанку” – колишній власник фінустанови олігарх Ігор Коломойський. На тлі цих погроз Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, в Києві спалили авто її невістки, а під Києвом у селі Гореничі 17 вересня спалили будинок Гонтаревої, застосувавши запалювальну ракету.

П’ятий президент Петро Порошенко пообіцяв 3 млн грн винагороди за інформацію про виконавця та замовника замаху на Гонтареву.

У жовтні у випуску телешоу “Вечірній квартал”  гумористи “Студії “Квартал 95” перейшли за грань пристойності, взявши на кпини підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої під Києвом.

Канал “1+1”, на якому виходить “Вечірній квартал”, належить Ігорю Коломойському.

На гумористичне шоу продовжує зберігати вплив президент Володимир Зеленський, який до обрання главою держави був власником і керівником “Студії “Квартал 95”.

Читайте також:
Чому скандал із хором Верьовки і “95-м кварталом” – це не про рівень гумору, а про державу

“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна