“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

 

Група аналізу гібридних загроз Українського кризового медіа-центру підготувала відеоролик, у якому зібрано всі антиукраїнські кпини лідера президентських перегонів, шоумена Володимира Зеленського та його “Кварталу 95”.

Сюжет “Антиукраїнський гумор Зеленського” містить різні скетчі за майже півтора десятки років, починаючи від ранніх виступів криворізького “95-го кварталу” в Москві (“Звертаюся до людини, від якої залежить моя… та що там моя – доля всієї України: Володимире Володимировичу!..”) і закінчуючи порівнянням томосу про автокефалію з “термосом”.

У нарізці – жарти про “ебонітові палички для “Беркуту”, які будуть виробляти електрику, якщо бити майданівців; про Україну – акторку німецького порнофільму, яка готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого бок; про те, що у відповідь на окупацію Криму Зеленський “погрожує” вивести всіх дівчат з Москви; про Ющенка – “синьйора-Голодомора” та багато інших.



“Смішно?..” – риторично запитує Група аналізу гібридних загроз УКМЦ.

Читайте також:
Міноборони перевірить, чи ухилявся Зеленський від служби в армії у 2014 році

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна