“95-й квартал” залучив хор Верьовки, щоб обсміяти спалену хату Гонтаревої. ВІДЕО

 

У новому випуску телешоу “Вечірній квартал” (канал “1+1”) гумористи “Студії “Квартал 95” перейшли за грань пристойності, взявши на кпини підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої під Києвом.

Як передає “Новинарня“, відповідне відео було оприлюднене 20 жовтня.

В анонсі гумористичного номера ведучий Степан Казанін назвав спалення будинку Гонтаревої “яскравою подією”. “95-й квартал” присвятив їй “запальний фолк” – пісню у виконанні Євгена Кошового та жіночої частини Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки.

“Лисий” із хором заспівали на мотив відомої народної пісні: “Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала…”

У пародійній композиції можна почути: “Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича”, “Люди вогонь побачили – допомагати почали, відра схопили й прибігли, в вогонь соляру плескали”, “…і почали робить шашлик”, “приїхали три слідака, 33 рятувальника – бо всім хотілось шашлика”.

“У пісні цій мораль проста – хата згоріла від стида”, – закінчив Кошовий під оплески залу Палацу “Україна”.

У соцмережах пісню помітили й обурилися неприпустимим рівнем гумору.

“Панове сценаристи/коміки, ви при своєму розумі? Чи від ейфорії знесло дах? Про ефект бумерангу в дитинстві читали? Казкові до…би”, – пише в соцмережі журналіст Євген Кузьменко.

Тетяна Малахова у свою чергу написала епіграму:

Не зупиняйтеся, дівчата!
Міняйте стиль, репертуар…
Згорів сарай, гори і хата,
Коли достоїнство – товар!

Уже плескаємо в долоні,
Уже чекаємо шпагат
І дикі танці на пілоні
Й веселу пісню про “Приват!”

Вибачення у Валерії Гонтаревої за хор Верьовки попросив міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський.

“Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки”, – написав він.

А співголова фракції “ЄС” у парламенті Ірина Геращенко заявила, що готуватиме звернення на ім’я спікера ВР Дмитра Разумкова, аби хор Верьовки надалі не залучався до виконання Державного Гімну на відкриттях і закриттях сесій Верховної Ради.




Як інформувала “Новинарня“, Валерія Гонтарева після зміни влади в Україні залишається жити й працювати в Лондоні.
За словами Гонтаревої, їй погрожує опонент у справі націоналізованого “Приватбанку” – колишній власник фінустанови олігарх Ігор Коломойський. На тлі цих погроз Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, в Києві спалили авто її невістки, а під Києвом у селі Гореничі 17 вересня спалили будинок Гонтаревої, застосувавши запалювальну ракету.

П’ятий президент Петро Порошенко пообіцяв 3 млн грн винагороди за інформацію про виконавця та замовника замаху на Гонтареву.

Канал “1+1”, на якому виходить “Вечірній квартал”, належить Ігорю Коломойському.

На гумористичне шоу продовжує зберігати вплив президент Володимир Зеленський, який до обрання главою держави був власником і керівником “Студії “Квартал 95”.

Читайте також:
Зеленський вичитує жарти “Кварталу” про себе і першу леді, — Кравець

Інтерв’ю Зеленського про 100 днів президентства оплатив “Квартал 95”

“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.