У Києві невідомі спалили авто невістки Гонтаревої. ВІДЕО

 

У ніч на 5 вересня у Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, яку також звуть Валерія Гонтарева.

Про це повідомляє НВ.

Поки я перебуваю в госпіталі у Лондоні з важкими травмами, на мою сім’ю сьогодні сталася атака. О першій годині ночі машину сім’ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева”, — повідомила виданню колишня очільниця Нацбанку.

Гонтарева вважає подію і те, що її на цьому тижні збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, “ланками одного ланцюга”.

“На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор, але, як ми бачимо і фізичне знищення. Їм мало політичних переслідувань, які вони масовано почали з усіх боків, їм мало повністю сфальсифікованої справи корумпованого прокурора [Костянтина] Кулика, їм мало подачі позовів [ексзаступник голови адміністрації президента Андрія] Портнова на стандартні постанови НБУ зі звинуваченнями мене в державній зраді. Вони вже перейшли від словесних погроз до реальних дій! Сподіваюся, нашим правоохоронним органам вистачить професіоналізму розкрити цей злочин в центрі Києва”, — заявила вона.

Видання “Інформатор” повідомляє, що автомобіль Audi А7 згорів у будинку за адресою вул. Володимирська, 69. За словами мешканців сусідніх будинків, цим автомобілем користувався син Гонтаревої Антон Гонтарев.

“Автомобіль стояв в арці за парканом, який був закритий. А у двір будинку, тобто ближче до машини, можна було потрапити тільки через під’їзд, на дверях якого встановлений домофон. Після повної ліквідації пожежі рятувальники повідомили співробітникам поліції свої припущення, що це цілком міг бути підпал”, пише видання.

Авто згоріло повністю. Через пожежі пошкоджено двері під’їзду.

Як повідомляла “Новинарня“, 30 серпня ексочільницю НБУ Валерію Гонтареву збив автомобіль в центрі Лондона, де вона живе і викладає в Лондонській школі економіки. У зв’язку з цим з 2 вересня Гонтарева перебуває у лікарні.

Читайте також:
Суд дозволив ДБР примусовий допит ексочільниці НБУ Гонтаревої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна