Зеленський вичитує жарти “Кварталу” про себе і першу леді, — Кравець

 

Президент Володимир Зеленський вичитує жарти про себе та свою дружину Олену, перш ніж вони потрапляють на сцену шоу “Квартал 95”.

Про це повідомила в ефірі програми “Світське життя” акторка “Кварталу” Олена Кравець, яка є кумою президента (її чоловік хрестив дочку Зеленського) та хрещеною мамою його дружини, першої леді.

На запитання ведучої, чи дружба з родиною президента не заважає їй пародіювати на сцені Олену Зеленську, Кравець відповіла: “По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну, ми ж думаємо, що говоримо”.

Вона також зазначила, що “це дуже цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подругу”.

Також Кравець розповіла, що Зеленський залишається в усіх групах “Кварталу” в соцмережах і планує повернутися в шоу через п’ять років, по завершенні президентського терміну.

“На День Незалежності я його набрала, щоб сказати, що дуже класна промова, ком у горлі… А він каже: «Будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі, і я ж через п’ять років планую повернутися»…
Він, до речі, не вийшов з жодної групи. Тобто в соцмережах, де група Кварталу 95, він там є, і він там іноді щось навіть пише”, — додала актриса.

Читайте також:
Зеленський позбувся своєї частки у “Кварталі 95”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна