Українець Коростильов здобув “золото” у стрільбі на Всесвітніх Іграх серед військових

 

Український армієць Павло Коростильов здобув “золото” у стрільбі на VII Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців, що тривають у китайському місті Ухань.

Павло Коростильов став чемпіоном у стрільбі з великокаліберного пістолета на 25 метрів, повідомляє пресслужба Міноборони України у четвер, 24 жовтня.

У фіналі український армієць набрав 588 очок. Другим став представник Китаю, третім – стрілець з Індії.

Раніше на цих змаганнях в Ухані Павло Коростильов завоював “срібло” та “бронзу”.

Як писала “Новинарня“, головні змагання армійських спортсменів — VII Всесвітні ігри серед військовослужбовців (7th CISM Military World Games) проходять під егідою CISM 18 — 27 жовтня. До складу української делегації ввійшли 87 армійців вищої спортивної майстерності, які беруть участь у змаганнях з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, дзюдо, вітрильного спорту, легкої атлетики, плавання, стрибків у воду, кульової стрільби, стрільби з лука, сучасного та військового п’ятиборства, фехтування.

Читайте також:
Футбольний Кубок героїв АТО-2019 виграла команда СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна