Депутат “Слуги” у ВР тричі поспіль неправильно натиснув кнопку “за”

доповнено

Новообраний народний депутат України від партії “Слуга народу” Сергій Нагорняк тричі поспіль неправильно проголосував під час розгляду ключових кадрових питань на першому засіданні Верховної Ради ІХ скликання.

Як передає “Новинарня“, це стало відомо із його заяви, яку надвечір у четвер, 29 серпня, оголосив голова ВР Дмитро Разумков.

“Прошу зарахувати мій голос за запитання 17, 18, 19 (…) – призначення Гончарука прем’єр-міністром України і Загороднюка – міністром оборони України. З невідомих причин не спрацювала кнопка “за”, – ідеться в заяві.

Також Нагорняк “не голосував”, всупереч позиції “СН” за призначення Олени Кондратюк заступником голови парламенту.

Після оголошення спікера в залі багато хто засміявся.

Під час призначення прем’єр-міністра і міністра оборони фракція монобільшості недодавала 5 і 4 голоси відповідно, при цьому Нагорняк був серед тих, хто “не голосував”.

Сам Сергій Нагорняк стверджує: “Це всього лише технічна проблема з системою «Рада»”.

У голосуваннях, що йшли перед трьома згаданими пунктами порядку денного і після них, картка Нагорняка працювала без збоїв.

Нагадаємо, депутати від “Слуги народу” проходили додатковий вишкіл у Трускавці.

Як відомо, 37-річний Сергій Нагорняк – нардеп-мажоритарник від округу №199, висунутий партією “Слуга народу”, директор ТОВ “Євроінвестгруп ЛТД” (Житомирщина), мешкає в місті Вишневе під Києвом.
Його округ на Черкащині охоплює Шевченківський край, зокрема села Моринці, Шевченкове, селище Лисянка, а також Ватутіне, Жашків, Звенигородку, Маньківку, Тальне та відповідні райони.

Читайте також:
Разумкова обрали головою Верховної Ради України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна