100 днів Зе-влади: “хакери” стають системою завдяки токсичному Богдану

 

Данило Мокрик
журналіст, ведучий “Бігус.інфо” та “Громадське ТБ”

(FB)

Ну що, є 100 днів нового президента.

Що зробив Володимир Зеленський за 100 днів? Він зробив Богдана – в широкому сенсі слова “Богдан”.

Богдан – це, власне, і є реальне обличчя нової влади. Обличчя, яке за тих 100 днів встигло стати настільки токсично-радіоактивним, що спілкування з главою ОП можна прописувати замість хіміотерапії. Реальний biohazard. Чілавєк-фукусіма.

І ось його вчорашній постець про “парахаботіків” відкрив не тільки його абсолютну неграмотність в питаннях пунктуації, а й те, що ця токсичність його цілком влаштовує.

У мене є лише одне пояснення, чому колективного Богдана не парить ані власне “обліко [морале]”, ані неприродний політичний акт з Аваковим, ані “бужанина” у меню.

Це – відчуття електорального тріумфу. Оті 73% і 43% відповідно.

Тільки от цей тріумф відбувся завдяки Зе-іміджу антисистемності. Іміджу чуваків, які хакнули політичний клас і всю цю факінг отрасль.

Але за перших 100 днів колективний Богдан вже показав, що вливання цих “хакерів” у систему – лише питання часу. І то – найближчого. Бо Довбенко і Аваков – це вже чітко позначені друзі.

Мине рік-два – і Зе-влада навіть в очах власного електорату перетвориться на систему. На ту саму систему, проти якої її виборці виступали.

І коли ця система ще й дивитиметься на них зі зневажливою токсичною гримасою Богдана – від 73%, і навіть від 43%, залишиться дуже мало.

Це – доля будь-якого шоу, навіть після суперпопулярного першого сезону.

А перший сезон вже закінчився – на сотий день. І заключною серією цього сезону – і, водночас, тізером на майбутнє – стала туса Богдана із Довбенком.

Читайте також:
“Новини з Сен-Тропе вбили надію на очищення Мін’юсту”.
Хто такий Довбенко, на весілля якого літав Богдан

Голова АП Богдан виявився екс-помічником Портнова

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна