Депутат партії “Слуга народу” назвав журналістку “тупою вівцею”

 

Нообраний депутат Верховної Ради Максим Бужанський, представник президентської партії “Слуга народу”, назвав журналістку “тупою вівцею”.

Так він прокоментував інтерв’ю лідера своєї партії Дмитра Разумкова виданню НВ, передає LB.ua.

Як повідомляється, журналістка Ольга Духнич під час розмови запитала Разумкова, чи згодна партія “Слуга народу” розділити репутацію з такими людьми, як “Максим Бужанський, який ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича”.

Натомість Бужанський коментуючи таке питання журналістки назвав її “тупою вівцею”.

“Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоби називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ”, – написав він Telegram.

Нагадаємо, Бужанський став депутатом Верховної Ради від “Слуги народу” по 25-му округу в Дніпрі.

Бужанський виступав за експрезидента Віктора Януковича і його “Партію регіонів”, не змінив своєї думки навіть після Євромайдану, яким українці, за його словами, “вбили країну”.

Як повідомляла “Новинарня“, відомий проросійський блогер Максим Бужанський, обраний народним депутатом України від партії “Слуга народу”, звернувся до міністра оборони Степана Полторака з вимогою пояснити участь військовослужбовців ЗСУ на перепохованні останків воїнів Першої Української дивізії “Галичина”.

Читайте також:
Для “Слуги народу” чоловік однокласниці Зеленського кращий голова оборонного комітету, ніж генерал Забродський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна