Для “Слуги народу” чоловік однокласниці Зеленського кращий голова оборонного комітету, ніж генерал Забродський

 

Фракція “Слуга народу” буде відстоювати своїх представників на ключових позиціях у комітетах Верховної Ради і не збирається поступатися керівним місцем у Комітеті з питань нацбезпеки навіть командувачу Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайлу Забродському.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 9 серпня, заявив голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков.

“У нас є достатня кількість людей, які пройшли фронт, є і герої України. Я думаю, що в кожній політичній силі, є люди, які могли б претендувати на цю посаду. Я буду прикладати максимум зусиль, щоб наші колеги відстоювали інтереси держави в комітетах”, – сказав Разумков, якого цитує “Українська правда”.

Генерал-лейтенант Михайло Забродський у коментарі “Новинарні” після оголошення результатів виборів у штабі “ЄС” сказав, що у Верховній Раді сподівається працювати в Комітеті з питань національної оборони і безпеки.

“Важко сказати, в якому комітеті я буду, але є велике бажання працювати саме в цьому”, — зазначив командувач ДШВ.

Як відомо, 9 серпня на засіданні підготовчої депутатської групи парламенту ІХ скликання делегати від “Європейської солідарності” запропонували кандидатуру генерала Михайла Забродського на керівну посаду в Комітеті ВР з питань нацбезпеки і оборони.

Як інформувала “Новинарня“, раніше стало відомо, що “Слуга народу” висуватиме на цю посаду Олександра Завітневича. Він директор ТОВ “Смілянський ливарний завод”. Також Завітневич – чоловік однокласниці президента Володимира Зеленського.

Лідер “СН” Дмитро Разумков в інтерв’ю “BBC News Україна” запевняв, нібито Завітневич має стосунок до нацбезпеки країни, але не уточнив, який саме.




Читайте також:
Командувач ДШВ Михайло Забродський: Потрібно готуватися до маневреної війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.