“Кінчати по безпредєлу”: Аваков різко виступив проти Порошенка

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заперечує, що поліція працювала на виборах проти президента Петра Порошенка.

Про це він написав у соцмережі 30 липня, реагуючи на інтерв’ю Порошенка “Українській правді”.

“Порошенко безсовісно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього “була робота поліції”. Поліція, як і МВС в цілому не працювали на нього, а працювали на чесні вибори, на Україну!” – написав Аваков.

Міністр, який пробув на чолі МВС усю каденцію Порошенка, тепер вважає, що той “методично душив боязкі паростки надій у 2014-му, він у цьому винен. Більшість позитивного в ці роки відбувалося не завдяки йому, а всупереч. Можна лише уявити собі, чого б можна було досягти країні, якби він не сконцентрувався на боротьбі за владу й гроші”.

“І у нас у всіх, і скептиків і розумників, і романтиків і досвідчених – немає іншого виходу, як бажати успіху Зе! І допомагати йому! Від простої людини до олігарха. Це прямі життєві інтереси кожного з нас”, – пише глава МВС.

Міністр заявляє, що “на цю межу остаточної зневіри і надії поставила країну ця людина на ім’я Петро. Не жаль його”.

“Хоч і по бєспрєдєлу його “кінчати” неправильно і не можна. Не дозволити це заповзятим – важливо. А ось те, за що заслужив відповідати, – нехай відповідає”, – заявив Аваков.

Як відомо, під час президентських виборів поліція активно звітувала про порушення з боку штабів Порошенка, викриті “сітки”, прослушку штабу Зеленського, котра, як виявилося, не мала до нього відношення, тощо. При цьому поліція затримувала активістів, зокрема неповнолітніх, які виступали проти Зеленського.
Під час виборів масові акції проти Порошенка і його команди проводили “Національні дружини”, які пов’язують з главою МВС.

За даними ЗМІ, Аваков намагається зберегти міністерський пост при президенті Зеленському.

Читайте також:
Коломойський розповів, як Аваков вболівав за Зеленського на виборах

Після допиту в ДБР на Порошенка напали тітушки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна