Коломойський розповів, як Аваков вболівав за Зеленського на виборах

 

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що перемога на виборах президента України Володимира Зеленського – “спільна перемога” його і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це Коломойський сказав в інтерв’ю Bihus.info.

На питання, чи привітав Аваков його з перемогою Зеленського Коломойський відповів: “Ми з Аваковим постійно спілкуємося … Тому ми вважаємо, що це спільна перемога”.

Денис Бігус поцікавився, чи давно триває це “партнерство в контексті виборів”.

“У нас немає партнерства з приводу вибору Зеленського, у нас є фан-клуб Зеленського. Ми вболіваємо за Зеленського. Ми і за Юлю (Юлію Тимошенко, – ред.) Хворіли разом. Ми вболівали проти Петі (Петра Порошенка, – ред.) “, – відповів Коломойський.

На питання, з якого моменту Аваков почав “хворіти проти Петі”, олігарх відповів: “Не хочу за нього говорити, але я б, якби у мене запитали, коли у нього стався” незворотний процес “, коли Петя” перейшов рубікон “, то це коли з приводу сина історія була ( “справа рюкзаків Авакова”, – ред.)

Як інформувала “Новинарня“, Коломойський сказав, що повернеться в Україну.

Читайте також:
Олена Зеленська розповіла, як її чоловік кричав на Коломойського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна