“Ти – х**ло”: український телеканал проведе телеміст із грузинським “Руставі-2”

 

Ведучий українського “24 каналу” Артем Овдієнко анонсував телеміст з грузинським “Руставі-2”, на якому головною темою обговорення стане протидія російської агресії.

Про це журналіст повідомив у відео, опублікованому на його сторінці у Facebook.

“Неофіційна версія анонсу телемосту “А ось нам таки дійсно треба поговорити” між українським “24-м каналом” (Київ) і грузинським “Руставі-2″ (Тбілісі)”, – йдеться в його повідомленні.

“Грузинські колеги з “Руставі-2” не дадуть збрехати. Путін, ти – х**ло. І чим раніше ми тебе побачимо в труні у білих капцях, тим більше сапераві й цинандалі ми разом вип’ємо в цей радісний день. Але поки твій ботокс ще остаточно не проїв твій мозок, поясни мені, чому ти до нас лізеш? Чому тобі не сидиться рівно на твоїй в’ялій попі, що ти все до нас лізеш і лізеш? До нас – в Україну, Грузію, Молдову?”, — звернувся український журналіст до президента РФ.

Овдієнко зазначив, що Росії не варто лізти в справи інших країн, оскільки у неї самої вистачає проблем – повені, пожежі, авіакатастрофи.

“Тому що ти за 20 років свого правління вже просрав всі полімери. Це не ми з грузинами повинні нагадувати, що ти х**ло, це твої росіяни повинні тобі таке говорити й вже скажуть дуже скоро”, — заявив журналіст.

Але, за його словами, поки громадяни РФ не вживають жодних дій, щоб зупинити агресію Путіна, українцям й грузинам слід порадитися, як захищатися від “с*аного “русского мира”.

“Телеміст між українським “24 каналом” і грузинським “Руставі-2” вже в цю п’ятницю о 7 вечора за Києвом. Дивитися можна і росіянам, але для цього отримайте в РПЦ довідку про надійність духовних сил, завірте на роботі у вашого парторга “Єдиної Росії” і пред’явіть потім у ФСБ, щоб вони вам талон на двогодинний інтернет видали”, – заявив Овдієнко.

Як додали на українському телеканалі, формат телемосту – “відвертий і без купюр обмін думками у прямому ефірі між двома студіями, двома країнами: як нам протистояти спільній загрозі з боку Росії, нові правила світового порядку, чи є сенс розраховувати на гарантії і підтримку світових лідерів, як змінилися наші країни за час окупації частини територій і який план повернення”.

Як інформувала “Новинарня“, на 18:00 12 липня було призначено телеміст “Надо поговорить” між каналами NewsOne, який контролює кум Путіна Віктор Медведчук, і фінансованим Кремлем каналом країни-агресора “Россия 24”, де працює пропагандист Дмитро Кисельов.

Заяву з цього приводу видав президент Володимир Зеленський, який назвав телеміст провокацією двох політичних таборів в Україні.

Секретар РНБО Олександр Данилюк назвав телеміст провокацією.

Служба безпеки України заявила про необхідність скликати позачергове засідання Ради національної безпеки та оборони України та запровадити санкції проти юридичних осіб, що здійснюють мовлення під логотипами телеканалів NewsOne та “112 Україна”.

Генеральна прокуратура зареєструвала провадження про замах на скоєння державної зради через пропозицію українського телеканалу NewsOne влаштувати телеміст “Надо поговорить” з російським пропагандистським каналом “Россия 24”.

Згодом телеканал NewsOne заявив про скасування телемоста “Надо поговорить” з каналом “Россия 24”.

Читайте також:
Власник телеканалу NewsOne причетний до фінансування російського оборонного замовлення, – ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна