Данилюк вважає анонсований телеміст із Росією провокацію

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк називає провокацією анонс “телемосту” між забороненим в Україні пропагандистським телеканалом “Россия 24” і NewsOne.

“Порівнювати це непорозуміння з мостом “США — СРСР” у 1986 році, між різними ідеологіями і пропагандистськими машинами — дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують “з’єднати” внутрішньокремлівську пропаганду з її філією в Києві й видають це за “прорив” у відносинах між “братніми” народами”, — написав Данилюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок, 8 липня.

Він зазначив, що “кількість таких провокацій тільки збільшуватиметься”. “Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій і паніки. Адже саме на це і розрахунок… Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями”, — сказав секретар РНБО.

Данилюк додав, що “будівництво незаконних мостів уже стає спеціалізацією Росії”.

Як повідомляла “Новинарня“, телеканал NewsOne, підконтрольний куму Путіна Віктору Медведчуку, планує провести телеміст з Російською Федерацією (пропагандистським каналом “Россия 24”) з огляду на “важливість діалогу між народами України і Росії”.

Читайте також:
У Грузії канал припинив мовлення після нецензурної лайки ведучого щодо Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна