“Надо поговорить”: Зеленський відреагував на анонс телемосту з Росією

 

Президент Володимир Зеленський назвав анонсований телеміст “Надо поговорить” українського телеканалу NewsOne і російського “Россия 24” дешевим, але небезпечним піар-ходом перед виборами.

Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на сайті адміністрації президента.

“Надо поговорить?” Згоден, давайте поговоримо! Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови. Анонсований телеміст — це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами, мета якого — знову поділити нас, нас із вами усіх українців на два табори”, — сказав Зеленський.

Президент України також звернувся російською мовою до лідера РФ Володимира Путіна із заявою, мовляв, готовий з ним зустрітися і провести переговори про врегулювання ситуації на сході України з лідерами країн-підписантів Будапештського меморандуму та країн “нормандського формату”.

“Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба. Обговоримо, чий Крим, кого там немає на Донбасі. Компанію для розмови пропоную таку: я, Ви, президент США Дональд Трамп, прем’єр Великої Британії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон. Місце? Думаю, Олександр Григорович Лукашенко залюбки прийме нас із вами в Мінську”, — сказав Зеленський у своєму зверненні.

При цьому президент наголосив, що Україна не відмовляється від дипломатичних форматів урегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляла “Новинарня“, телеканал NewsOne, підконтрольний куму Путіна Віктору Медведчуку, планує провести телеміст з Російською Федерацією (пропагандистським каналом “Россия 24”) з огляду на “важливість діалогу між народами України і Росії”.

Читайте також:
Данилюк вважає анонсований телеміст із Росією провокацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна