На Маріупольському напрямку загинув солдат Дмитро Костенюк із 80-ї ОДШБр. ДОПОВНЕНО

 

Після нинішніх обстрілів із 120-міліметрових мінометів на Маріупольському напрямку загинув воїн Десантно-штурмових військ солдат батальйонної тактичної групи Дмитро Костенюк. 

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 29 березня, сповістило Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Бойовики зі 120-міліметрових мінометів обстріляли опорний пункт одного із підрозділів Десантно-штурмових військ.

“У результаті отриманих осколкових поранень, помер військовослужбовець однієї із військових частин ДШВ солдат Костенюк Дмитро Степанович. За життя десантника військові лікарі боролися до останнього. Ще один десантник також отримав вогнепально-осколкові поранення. Його стан стабільний”, – пишуть у Командуванні ДШВ. 

Загиблий – із Чернівецької області. Без батька залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Полеглий Дмитро Костенюк – сьома підтверджена бойова втрата у цьому місяці.

22 березня під Новомихайлівкою  на Донеччині від кулі снайпера загинув український воїн, медик 24-ї омбр, старший сержант Володимир Маркевич.
21 березня під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі загинув 36-річний солдат Максим Сирін із 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр”.
18 березня, на Луганщині ввнаслідок смертельного кульового поранення, завданого ворожим снайпером, солдат Євген Керечанин з 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.
17 березня унаслідок мінометного обстрілу загинув військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, солдат-навідник Віктор Грабар.
16 березня у зоні проведення ООС на Луганщині в місті Попасна загинув  військовий-контрактник Руслан Слісаренко.
4 березня в районі села Лебединське на Донеччині поліг прикарпатець Богдан Гаврилів, розвідник 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Читайте також:
Бойові втрати лютого: імена і фото восьми загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна