На Донбасі загинув солдат-навідник Віктор Грабар із Дніпропетровщини

 

На Донбасі 17 березня унаслідок мінометного обстрілу в зоні проведення ООС загинув військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, солдат-навідник Віктор Грабар.

Він народився 15 травня 1990 року в с. Шевченківське Синельниківського району на Дніпропетровщині.

Надвечір російсько-окупаційні війська відкрили щільний вогонь із різних видів озброєння по взводному опорному пункту бригади, що обороняється поблизу с. Водяне на Приазов’ї.

Під прикриттям мінометного та гранатометного вогню ворог намагався просунутися вперед. Це своєчасно помітили молодші сержанти Віктор Тимошенко і Сергій Мироненко та солдат Віктор Грабар.

Військові відкрили вогонь у відповідь і ворог відступив. Прикриваючи відступ, окупанти застосували міномети. Внаслідок розриву міни українські захисники отримали поранення. Для Віктора Грабара воно виявилося несумісним з життям.

Як інформувала “Новинарня“, з 8 березня на Донбасі оголосили так зване “весняне перемир’я”, відтоді кількість обстрілів скоротилася.

Полеглий Віктор Грабар – третя бойова втрата у цьому місяці.

16 березня у зоні проведення ООС на Луганщині в місті Попасна загинув  військовий-контрактник Руслан Слісаренко.

4 березня в районі села Лебединське на Донеччині поліг прикарпатець Богдан Гаврилів, розвідник 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Читайте також:
Бойові втрати лютого: імена і фото восьми загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна