До кінця 2020 року створять Командування сил логістики ЗСУ

 

До кінця 2020 року заплановано створення Командування Сил логістики Збройних сил України як єдиної військово-організаційної структури відповідно до стандартів НАТО.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на сторінці у Facebook.

“На виконання завдання Державної програми розвитку Збройних сил України на період до 2020 року формується структура Командування сил логістики ЗСУ у відповідності до аналогічних структур країн-членів НАТО”, — наголосив начальник Головного управління логістики – заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-майор Іван Гаврилюк.

Крім того, він назвав напрямки, за якими проводиться створення нової військової структури.

“Створення системи логістичного забезпечення здійснюється за наступними напрямками: формування нових органів управління логістичним забезпеченням, розширення можливостей сил і засобів логістичного забезпечення, підготовка фахівців у галузі військової логістики, автоматизація управління логістичним забезпеченням, створення нової нормативної бази з врахуванням та впровадженням стандартів НАТО”, – зазначив Гаврилюк.

За його словами, до кінця 2020 року передбачається перевести Командування сил логістики на штат як єдину військово-організаційну структуру, чим повністю виконати зазначене завдання оборонної реформи.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко заявив, що до 2023 року Україна готова буде подати заявку на вступ у ЄС і НАТО.

Читайте також:
Київ уперше в історії прийме сесію Парламентської асамблеї НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна