Київ уперше в історії прийме сесію Парламентської асамблеї НАТО

 

У Києві вперше в історії відбудеться сесія Парламентської асамблеї Північно-Атлантичного альянсу в наступному 2020 році.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 26 березня, інформує УНН із посиланням на Посольство України у Республіці Польщі.

“У 2020-му Київ прийме першу в історії сесію Парламентської асамблеї Північно-Атлантичного альянсу. Наші військові уже давно довели всьому світу, що готові вступати до НАТО. Не зменшуємо активності в цьому напрямку і, як результат наше Міністерство оборони, як і сусідське польське, також запрошуватиме до входу символікою Альянсу”, – йдеться у повідомленні.

Також влітку у Львові відбудеться важлива Міжпарламентська рада Україна-НАТО. Нагадаємо, що 4 квітня НАТО відзначатиме 70 років із часу підписання договору про заснування.

Як інформувала “Новинарня“, мінний тральщик НАТО зайшов у Чорне море та пришвартувався в Одесі.

Читайте також:
Україна взяла участь у засіданні НАТО з підготовки військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.