Україна взяла участь у засіданні НАТО з підготовки військових

 

Фахівці Національного університету оборони України імені Івана Черняховського взяли участь у засіданні Групи НАТО з питань підготовки у Королівстві Данія.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“Заступник начальника Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Валерій Доброгурський та начальник наукового центру дистанційного навчання університету Максим Тищенко взяли участь у засіданні секції розвитку індивідуальної підготовки та освіти Групи НАТО з питань підготовки у Копенгагені”, — повідомляють в прес-службі Генштабу.

Як зазначається, учасники обговорили останні тенденції розвитку у сфері індивідуальної підготовки та освіти, досвіду щодо впровадження сучасних освітніх технологій у процес підготовки військових фахівців на базі вищих військових навчальних закладів країн-членів НАТО та країн-партнерів.

До заходу долучилися представники Групи НАТО з питань підготовки із США, Данії, Швейцарії, Бельгії, Канади, Чехії, Естонії, Франції, Німеччини, Італії, Литви, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, Туреччини, Австрії, Боснії та Герцеговини, Фінляндії, Сербії, Швеції, України. Також участь в засіданні взяли представники робочої групи з дистанційного навчання Консорціуму “Партнерство заради миру” та Програми НАТО “Удосконалення військової освіти” (DEEP).

Наступне засідання секції розвитку індивідуальної підготовки та освіти відбудеться в Україні у вересні 2019 року.

Читайте також:
Повну структурну перебудову Генерального штабу завершать до кінця 2019 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна