Зарплати залізничникам підвищать на 15%

 

Заробітну плату працівників «Укрзалізниці» підвищують на 15%.

Як повідомляє “Новинарня“, про це сьогодні, 19 березня, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час огляду пасажирського вагонного депо станції «Бахмач» у рамках робочої поїздки до Чернігівської області.

«Цього року запускаємо в експериментальному режимі приватну тягу. І разом з цим ми дбаємо про самих залізничників – основний капітал компанії. По-перше, ми підвищуємо на 15% зарплату працівників. По-друге, ми ініціюємо скорочення зарплати членів правління і адміністративного персоналу», – сказав Омелян.

Він додав, що сталий розвиток «Укрзалізниці» є питанням національної значущості.

“Це компанія №1 України і повинна бути компанією №1 Східної Європи. Розроблено проект закону про залізничний транспорт, прийняття якого дасть галузі абсолютно нові перспективи”, – зауважив міністр.

Омелян наголосив, що ключовим завданням є забезпечення якісного пасажирського сполучення.

Як інформувала “Новинарня“, “Укрзалізниця” зменшила кількість потягів до Росії.

Читайте також: 
“Укрзалізниця” запустить ще один поїзд зі Львова до Перемишля

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.