Обстріл Харкова: “Укрзалізниця” повідомила про загибель працівника

Унаслідок російського удару по Харкову 30 квітня загинув працівник “Укрзалізниці”.

Про це повідомила пресслужба “УЗ”.

“Загинув монтер колії Олександр Кот 1998 року народження”, – заявили в компанії.

Також повідомляється про поранення ще однієї співробітниці компанії, їй надається вся необхідна медична допомога. В “Укрзалізниці” наголосили, що атака була черговим цілеспрямованим ударом росіян по цивільний залізничній інфраструктурі України.

Водночас очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що загиблий – 24-річний цивільний чоловік, який працював на підприємстві. Він був на роботі, коли росіяни завдали авіаудару.

“Серед дев’яти поранених до медичних установ госпіталізовано трьох жінок віком 28, 38, 40 та одного 42-річного чоловіка — усі з вибуховими травмами. 5 людям надана допомога на місці, у переважній більшості з них гостра реакція на стрес. Перше влучання зафіксовано в Київському районі на території гаражного кооперативу та адмінбудівлі неподалеку. Понад 40 гаражів розтрощені. Зайнялись 3 легкові автомобілі, пошкоджені ще 6. Другий удар здійснено по Холодногірському району, внаслідок чого пошкоджено дві цивільні будівлі”, – зазначив він.

Читайте також:
Російська армія влучила в об’єкт критичної інфраструктури на Херсонщині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна