“Зброю в оружейку не здавали”. Боєць “Азова” розповів про зустріч із Порошенком на фронті

 

Леван
боєць окремого загону (полку) спеціального призначення НГУ “Азов”

Тред про те, як П[орошенко] в гості заїзжав (Twitter)

1. Потрібно віддати належне, П не з лякливих: зброю в оружейку не здавали, набої і магазини не забирали. Тобто при бажанні можна було, ну те, про що ви подумали.

2. Знову віддаю належне, була жива розмова. Я очікував, що П видасть «стандартну промову» і поїде, але ні, вислухав досить гострі питання, в тому числі і про Свинарчуків.

3. Але відповіді на них були «скрипти», я вже це не раз чув на відео його виступів – завчені тези, щирості мало.

Наприклад: на питання про затримання Кухарчука в Черкасах, відповідь: «Ну бо він зі своєю групою напав, а міг просто підійти і задати питання як інші люди, що прийшли».

Ага, тільки П, мабуть, не знає, що під кожен його виступ привозять масовку під сцену по списках і все контролюється, і на кожні викрики, окрім схвальних, швидко реагують «люди у цивільному». Навіть прості плакати і ті виривають – в інтернеті купа відео підтвердження.

4. Щодо Свинарчуків : «Вину встановлює суд. Якщо визнає винними – то понесуть покарання». Ну ви зрозуміли.

5. На рахунок «псів Авакова»: «”Азов” – не пси Авакова, не мої пси і не будь-кого. Це військовий підрозділ, що захищає країну. Хто дозволяє собі такі висловлювання – працює на дискредитацію військового підрозділу що захищає країну.
Тож порохоботи, вносіть корективи в методички)

6. До речі, про «отримати по шапці» – за серію подібних постів, Бойко (головний замполіт ЗСУ), ймовірно, отримає, він же казав, що на себе бере відповідальність. П – не оцінив цей “флешмоб”.

7. До речі П попив нашої водички, тож, прихильники П, можете придбати «святиню».

8. Цукерки не привіз 🙁

9. Зустріч була холодною, він прекрасно розумів, що тут “не клуб його друзів”. Нервував, пару раз підвищував голос.

10. Як на мене, метою цього візиту було закріплення політики “Разделяй и властвуй”, щоб зробити пости на тему: “Азов хороший, НД і НК (“Нацдружини” і “Нацкорпус” – “Н”) погані”. Пости порохоботів про його приїзд лише це підтверджують.

11. Ну і ще, мабуть, була мета позлити Авакова, схоже у АП реально думають, що він має вплив на “Азов”. Але це не так і ніколи не було. Називається “так пи***діли, що самі повірили” .

12. Все вищесказане, моя особиста думка як я бачу цю подію.

Читайте також:
Бутусов про спілкування Порошенка “Азовом”: “шанобливо і коректно з обох сторін”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна