Нардеп від БПП Сергій Каплін подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти

 

Лідер Соціал-демократичної партії, народний депутат-мажоритарник із фракції “Блок Петра Порошенка” Сергій Каплін подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” із посиланням на прес-службу Центрвиборчкому.

“Сьогодні (3 січня) близько 10:30 прийшов і подав документи для реєстрації кандидатом у президенти Сергій Каплін”, – сказали у відомстві.

Як відомо, політик-популіст Сергій Каплін уже двічі обраний до ВР як депутат-мажоритарник від Полтавщини (2012 року – від партії “УДАР Кличка”, 2014 року – від БПП).
2015 року він очолив Партію простих людей, яка згодом перейменувалася в Соціал-демократичну. 2017 року Каплін робив невдалу спробу стати головою Соціалістичної партії України.
Діяльність Капліна та його політичної сили докладно висвітлює телеканал олігарха Дмитра Фірташа “Інтер”.
Уже віддавна на вулицях можна побачити безліч рекламних плакатів, на яких Каплін обіцяє знизити ціни на газ в чотири рази (напротивагу Юлії Тимошенко, яка обіцяє знизити ціну газу удвічі).
Соціологічні опитування у грудні 2018 року показали рейтинг Капліна на рівні 0,2%.

Як інформувала “Новинарня“, кампанія з виборів президента України стартувала 31 грудня. Першим документи на реєстрацію подав екс-міністр екології Ігор Шевченко.
3 січня партія “Об’єднання “Самопоміч” висунула в президенти мера Львова Андрія Садового.
Голосування в першому турі відбудеться 31 березня.

Читайте також:
До другого туру президентських виборів виходять Порошенко і Тимошенко, – соціологія

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна