МЗС з 1 січня запроваджує е-візи для громадян 52 країн

 

Міністерство закордонних справ України з 1 січня 2019 року запроваджує оформлення електронних віз для в’їзду в Україну для громадян 52 держав.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

“З 1 січня 2019 року МЗС здійснюватиме централізоване оформлення віз в електронному вигляді (е-віза) іноземцям 52 держав світу за розширеним переліком підстав в’їзду в Україну”, — йдеться у повідомленні.

Цей перелік включає поїздки з діловою, приватною, туристичною метою, а також з для лікування, провадження діяльності у сфері культури, науки, освіти, спорту та для представників іноземних ЗМІ з метою виконання службових обов’язків.

Як повідомляла “Новинарня“, Кабінет міністрів України ухвалив рішення з 1 січня 2019 року розширити підстави для оформлення іноземцями електронних віз до України та збільшити список держав, громадяни яких матимуть право на оформлення таких віз.

Рішенням уряду ставку консульського збору за оформлення е-віз збільшили з 65 до 85 доларів США.

Читайте також:
Таїланд запровадив безвізовий режим для українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна