Полторак та держсекретар оборони Британії зустрілися з родичами полонених українських моряків

 

У п’ятницю, 21 грудня, в Україну з робочим візитом прибув Державний секретар з питань оборони Великої Британії Гевін Вільямсон.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони.

“Під час сьогоднішньої роботи з Державним секретарем Великої Британії у нас буде можливість обговорити питання безпекової ситуації. Ми обговорюватимемо питання, що пов’язані з прискоренням рішень, які ми приймали в Лондоні, прискорення їх імплементацїі в життя і досягнення конструктивних рішень щодо розширення та покращення взаємовідносин між оборонними відомствами Великої Британії та України”, — наголосив глава Міністр оборони України Степан Полторак.

Степан Полторак та Гевін Вільямсон уже зустрілися із родичами полонених Росією українських моряків.

“Як людина, у якої в родині є службовці військово-морського флоту, я розумію, що ви відчуваєте зараз, як це важко, як потрібна підтримка вищих посадовців держави”, – звернувся Вільямсон до родичів полонених.

Також сьогодні відбудеться ознайомлення з ходовими можливостями кораблів ВМС ЗС України, відвідування військово-морської бази ВМС Збройних сил України, фрегату “Гетьман Сайгадачний” та корабля Королівських Військово-морських сил Великої Британії “ЕCHO”.

Як повідомляла “Новинарня“, Гевін Вільямсом побував в Україні в середині вересня. Тоді він їздив на Донбас, а в Києві став на коліно біля Стіни пам’яті з портретами загиблих в АТО/ООС. 

Читайте також:
“Вражений стійкістю та хоробрістю”. Міністр оборони Британії
побував у зоні ООС. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна