Росія влаштувала ракетні стрільби в окупованому Криму

 

У Міністерстві оборони РФ повідомили про проведення навчань з відбиття “масованої атаки крилатих ракет” умовного противника в окупованому Криму.

Згідно з повідомленням, “з’єднання і підрозділи ППО округу успішно відбили масовану атаку мішеней, випустивши по цілях понад 500 зенітних керованих ракет”, – пише УНІАН.

Всього в підсумкових стрільбах, що проводилися в Ростовській і Волгоградській областях, Краснодарському і Ставропольському краях, Дагестані, Північній Осетії, російській базі у Вірменії, а також у Криму, Абхазії й Південній Осетії взяли участь близько 2,5 тис. військовослужбовців.

Було задіяно понад 500 одиниць озброєння і військової техніки, в тому числі зенітні ракетні комплекси С-300В4, “Бук-М3”, “Тор-М2”, “Стріла-10” і “Оса”, зенітні гарматно-ракетні комплекси “Тунгуска”, зенітні артилерійські комплекси “Шилка”.

Читайте також:
На Приазов’ї артилерія ООС ударила з “градів”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна