На Тернопільщині легковик врізався у військову вантажівку, двоє загиблих

 

Дві жінки загинули, дитина у важкому стані госпіталізована – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на Тернопільщині ввечері 27 червня.
О 17:30 поблизу села Озерна Зборівського району, на трасі Тернопіль-Рава Руська, зіткнулися легковий автомобіль та військова вантажівка, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Тернопільської області.

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водійка Nissan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ-66, який належить Збройним силам України.
На момент аварії у салоні “Ніссана” перебували дві жінки та дитина, у КУНГу вантажівки – двоє військових, ще двоє у кузові.

В результаті удару дві жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні.

Один солдат звернувся до медзакладу з переломом ключиці.

Слідчі встановлюють причину виїзду легковика на смугу зустрічного руху. Триває слідство відповідно до ст. 286 ККУ (ч. 3).

Читайте також:
На Львівщині посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна