На Львівщині посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП. ВІДЕО

 

На Львівщині внаслідок потрійного зіткнення автомобілів постраждали шестеро людей, серед яких двоє іноземних громадян, зокрема посол Швейцарії.

Як повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 27 червня, о 19:20, на автодорозі Київ-Чоп біля села Дідилів Кам’янка-Бузького району.

“55-річний громадянин Швейцарії, керуючи автомобілем Volvo СХ60, рухаючись із Києва в напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4 під керуванням мешканця Львівщини та автомобілем Chery, за кермом якого перебував львів’янин”, – сказано в повідомленні.

Внаслідок ДТП отримали травми троє водіїв та троє їхніх пасажирів.

48-річна жінка-пасажир автомобіля Volvo, яка мешкає в Києві, госпіталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова; водій Volkswagen Т4 – у Буську районну лікарню. Водія та двох пасажирок автомобіля Chery – 48-річну львів’янку та її 11-річну доньку – після огляду й надання медичної допомоги відпустили додому.
Громадянин Швейцарії – водій автомобіля Volvo – після огляду та надання медичної допомоги в міському травмпункті Львова також був відпущений додому.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації “Варта 1”, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, “посол Швейцарії (на дипломатичних номерах SDR038 автомобіля Volvo СХ60 ) рухався у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4, після чого зіткнувся з автомобілем Chery”.

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як стало відомо УНІАН із джерел у правоохоронних органах, у потрійну ДТП на Львівщині потрапив посол Швейцарії в Україні і Республіці Молдова Гійом Шойрер (Guillaume Scheurer) із дружиною.

Читайте також:
У Києві знову зупинили п’яного дипломата РФ за кермом.
І не змогли покарати. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна