На Херсонщині підпалили будинок нардепа від БПП, – ЗМІ

 

У ніч на неділю, 24 червня, невідомі з ракетниці підпалили будинок народного депутата від БПП із Херсона Олександра Співаковського.

Про це з посиланням на “інформоване джерело” пише сайт Depo.ua.

За його словами, інцидент стався близько другої години ночі.

“Повністю вигорів дах. Пожежники чудом локалізували пожежу”, – зазначено в повідомленні.

“Тільки годину тому поїхали. За три дні до того отримав погрози”, – переказує “Депо” слова “джерела” (імовірно, самого нардепа).

Водночас, як повідомив “Новинарні” співрозмовник із херсонських органів влади, минулого вечора Співаковський був на вечірці в Лазурному і в бесідах про погрози не згадував.

61-річний Олександр Співаковський – перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти, член фракції Блоку Петра Порошенка, науковець у галузі інформаційних технологій навчання, кандидат фізико-математичних наук (1985), доктор педагогічних наук (2004), професор кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики Херсонського державного університету. Був обраний до Верховної Ради по 182-му виборчому округу (м. Херсон).

Читайте також:
Рада ухвалила реформу освіти: що там із мовою, 12-річкою, зарплатою вчителів

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна