У Крисіна є правоохоронці-покровителі, – прокурор

 

Юрій Крисін, якого вважають організатором “тітушок”,  має “покровителів” серед правоохоронців.

Як передає “Новинарня” з посиланням на “Громадське”, про це заявив начальник відділу Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Олексій Донський.

За його словами, про це свідчать документи, які знайшли під час обшуку в машині Крисіна.

“Коли ми провели обшук в автомобілі Крисіна, то там були виявлені документи, котрі по своїй формі та змісту нагадують оперативні установки — документи, які є результатом чи то оперативно-розшукової діяльності, чи то виконання доручення слідчого. Сама ця діяльність містить елементи таємності. Навіть слідчий-прокурор не завжди може цю слідчу оперативну установку отримати, а у Крисіна вона виявилась. Це говорить про наявність в нього зв’язків таких серйозних з правоохоронцями”, – розповів Донський.

Крім того, він розповів, що слідство знає про зв’язок Юрія Крисіна з нинішнім головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченком.

“У цьому питанні можу обмежитись лише тим, що так, нам відомо про їхній зв’язок. Савченко був допитаний у даному кримінальному провадженні, що стосується Крисіна. Але деталі на жаль розголошувати не можу”, – сказав Донський.

Він додав, що наразі “покровителі” Крисіна бояться оприлюднення тієї інформації, яку він про них знає.

Як зазначає видання, посилаючись на подані до суду документи, Крисін працює директором з розвитку фірми “П’ятий регіон”. Співробітники цієї фірми раніше залучались до охорони фірми “Авант-Банк”. У 2012-2013 роках її головою правління був Олексій Савченко.

Читайте також:
Тітушку Крисіна приведуть примусово в суд вже у двох справах

Суд щодо Крисіна перенесли. Йому влаштували “коридор ганьби”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна