Порошенко: США передадуть Україні значно більше, ніж “Джавеліни”

 

Президент Петро Порошенко високо оцінив його переговори в Мюнхені з міністром оборони США Джеймсом Меттісом, на яких було узгоджено передачу Україні велику кількість летальної зброї.

“Я в захопленні від секретаря Меттіса. У нас [також] був дуже добрий візит міністра Полторака до США”, – цитує слова президента “Європейська правда”.

Порошенко запевнив, що на мюнхенських переговорах було детально узгоджено постачання до України летального озброєння зі Сполучених Штатів.Він підкреслив, що йдеться про широкий спектр найменувань.

“Ми детально домовилися про постачання далеко не тільки і не стільки того виду озброєння, про яке постійно говорять (ПТРК Javelin – “Н”), але, на жаль, розкрити цю інформацію я не можу”, – сказав Порошенко.

Читайте також:
Полторак після зустрічі з Меттісом: Передача Україні “джавелінів” буде своєчасна

Американські “Джавеліни” вже у Грузії. На черзі – Україна

Муженко вже віддав розпорядження готуватися до прийому “Джавелінів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна