КПВВ “Станиця Луганська” відновив роботу після ремонту на мосту

 

Із понеділка, 11 грудня, контрольний пункт входу-виходу “Станиця Луганська” (Луганська область – ОРЛО) відновив свою роботу та працює в штатному режимі.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив сайт Державної прикордонної служби України.

Як відомо, єдиний на Луганщині діючий КПВВ закривався 9-10 грудня для ремонту дерев’яного настилу, обладнаного раніше на місці зруйнованого прольоту моста.
Ремонт здійснювали Міжнародний комітет Червоного Хреста й працівники ремонтної компанії з боку сепаратистів “ЛНР” під наглядом СММ ОБСЄ.

Представники України під час зустрічі ТКГ в Мінську погодилися закрити КПВВ “Станиця Луганська” на два дні, 9 і 10 грудня.
Водночас спроба української сторони відкрити в цей день КПВВ “Золоте” для наскрізного переходу не увінчалася успіхом – бойовики ОРЛО знову заблокували роботу пункту зі свого боку, назвавши дії української сторони “провокацією”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.