Російський сенатор Морозов героїзував серійного вбивцю Менсона як “ополченця ЛНР”

 

Російський сенатор Ігор Морозов помилково оприлюднив у “Твіттері” портрет американського серійного вбивці Чарльза Менсона, видавши його за “вбитого ополченця ЛНР”.

Як передає “Новинарня“, про це пише портал “Відкрита Росія”.

“Хоробрий старик був зв’язковим у загоні бійців за свободу Новоросії. Сусіди і друзі в Луганську знали його як Михалича, ополченці називали його за позивним “Чарлі”. Сьогодні він потрапив до лап бандерівців. Перед розстрілом мерзотники намалювали свастику в нього на лобі. Не забудемо, не пробачимо!” – йшлося у фейковому, умисно гротескному повідомленні, яке 60-річний член Ради Федерації РФ Морозов сприйняв за правду і ретвітнув.

Ілюстрація допису – портрет американського злочинця Чарльза (Чарлі) Менсона, який днями помер у в’язниці в Каліфорнії, відбувши понад 48 років довічного ув’язнення.
Кримінальник мав характерне зображення свастики над переніссям, відповідно до його переконань.

Через деякий час Морозов видалив твіт із фотографією серійного вбивці, однак скріншот залишився.

Чарльз Менсон

Як відомо, Чарльза Менсона засудили на страту за участь у щонайменше дев’яти жорстоких убивствах, скоєних членами його секти “Сім’я” 1969 року. Серед убитих була зокрема дружина кінорежисера Романа Поланськи, актриса Шерон Тейт, яка перебувала на дев’ятому місяці вагітності.
Після скасування смертної кари вирок Менсону замінили на дев’ять довічних термінів.
Чарльз Менсон помер 19 листопада 2017 року з природних причин у тюремній лікарні округу Керн в Каліфорнії у віці 83 років.

Ігор Морозов – член Ради Федерації РФ від Рязанської області, кандидат юридичних та кандидат економічних наук.

Був заступником голови “Россотрудничества” в 2009-2012 роках. Голосував за незаконну анексію Криму.

Читайте також:
РПЦ спростувала маячню Поклонської про мироточення бюсту Миколи ІІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна