РПЦ спростувала маячню Поклонської про мироточення бюсту Миколи ІІ

 

Колишній так званий “прокурор” анексованого Криму Наталія Поклонська брехала, коли заявляла, що в Сімферополі в каплиці при прокуратурі замироточив бюст російського імператора Миколи II.
Це випливає з коментаря церкви Московського патріархату.

Після заяви Поклонської про “мироточення” погруддя Миколи II в каплиці при прокуратурі Криму Російська православна церква організувала єпархіальну комісію, яка перевірила достовірність цієї інформації. “Жодних слідів мироточіння виявити не вдалося”, – повідомили журналістам у прес-службі Сімферопольської і Кримської єпархії РПЦ.

“На момент відвідування комісією каплиці святих царствених страстотерпців слідів мироточіння на бронзовому погрудді царя-страстотерпця Миколи II і іконах в каплиці не встановлено”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначає “Інтерфакс“, у РПЦ також заявили про “недоречність кпинів” над Наталією Поклонською, які з’явилися в соцмережах після того, як набув популярності короткий ролик з витягом з її інтерв’ю.

“Не будемо критикувати молоду, недосвідчену ще в політиці жінку-депутата. Не варто звертати уваги на богоборців і мережевих пустобрехів – горбатого могила виправить”, – заявив голова синодальної комісії по канонізації святих єпископ Панкратій.

Як інформувалаНовинарня“, в інтерв’ю російському телеканалу “Царьград” Наталія Поклонська днями сазала: “Мої співробітники телефонують з Криму, з прокуратури, які доглядають за каплицею: ви знаєте, (…) бюст Ніколая ІІ, государя нашого, який ми встановили у сквері біля каплиці, замироточив. Мені зробили фотографії, направили”.
За її словами, до мироточивого бюста сходяться люди, “приводять діток маленьких хворих…”
Поклонська заявила, що “це диво, яке не пояснять ні вчені, ніхто”, сталося у 100-ту річницю зречення царя Миколи ІІ від престолу, “адже государ нам допомагає”.

Нагадаємо, колабораціоністка Наталія Поклонська, відома за прізвиськом “Няш-мяш”, нібито обрана до Держдуми РФ на нелегітимних виборах 2016 року. В Україні проти колишньої співробітниці прокуратури порушили кримінальну справу.
Ще раніше, у 2014 році, поплічниця російських окупантів у Криму Поклонська оголошена в розшук органами МВС України за статтею 109 ч. 1 Кримінального кодексу України — “дії, початі з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про здійснення таких дій”.

Читайте також:
Прокурор Поклонська в Криму вийшла на “Безсмертний полк”
з іконою царя Миколи ІІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна