Поліція каже, що у спаленому приміщенні в Дніпрі “Опоблоку” вже не було

 

Поліція в Дніпрі розслідує нічний підпал приміщення, в якому нібито розташований офіс “Опозиційного блоку”. Про це розповіла начальник прес-служби ГУ Нацполіції Дніпропетровської області Анна Старчевська в коментарі каналу “112 Україна”.

“У нас відкрито провадження за ч. 2 ст 194 Кримінального кодексу – це умисне пошкодження або знищення майна шляхом підпалу. З місця пригоди вилучена одна пляшка, в якій була речовина, внаслідок чого було задимлення приміщень “Опозиційного блоку”, – повідомила вона.

“Однак там не знаходилися вже ні люди, ні сам офіс, бо приміщення здавалося в оренду”, – заявила речниця поліції, додавши, що постраждалих унаслідок пожежі немає.

Щодо того, що зловмисники нібито втекли на машині, у поліції немає інформації.

“Зараз на місці працюють співробітники кримінальної поліції, буде вилучатися відео з камер спостереження – воно буде відпрацьовано. Зараз інформації про кількість осіб, які скоїли це, у нас немає”, – повідомила Старчевська.

Як писала “Новинарня“, вранці 11 травня партія “Опозиційний блок” заявила, що двоє “радикалів” вночі кинули кілька пляшок із запальною сумішшю в її офіс на проспекті Яворницького (Карла Маркса), 5, у Дніпрі, що спричинило пожежу.
Мер Борис Філатов припустив, що це може бути самопідпал.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна