При вантаженні боєприпасів загинуло двоє військових: ДБР повідомило деталі вибуху в Миколаєві 24 квітня, відкрито справу

Працівники Державного бюро розслідувань розслідують кримінальне провадження щодо обставин вибухів у Миколаєві та причин, що призвели до трагедії 24 квітня. Тоді на автомобільній парковці під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація. Унаслідок вибуху загинуло двоє бійців та ще двох поранено.

Про це 25 квітня повідомила пресслужба відомства.

Також зайнялися автомобілі, що були поряд з епіцентром вибуху. Під час ліквідації пожежі стався ще один вибух, через який травмувалися п’ять рятувальників, які приїхали на виклик.

Нині ДБР відкрито кримінальне провадження за фактом порушень правил поводження зі зброєю (ч. 3 ст. 414 КК України). Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Миколаївська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Читайте також:
У Миколаєві вибухнув невідомий пристрій: під час гасіння пожежі відбулася повторна детонація, є постраждалі рятувальники

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна