У Володимир-Волинському колеги насмерть забили солдата-контктника

 

В одній з військових частин Володимир-Волинського гарнізону в результаті бійки загинув військовослужбовець-контрактник. Про це повідомляє 13 квітня прес-служба оперативного командування “Захід” на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Попередньо встановлено, що кілька військовослужбовців військової служби за контрактом, в позаслужбовий час, в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд. В результаті між військовослужбовцями виникла суперечка, яка призвела до бійки, внаслідок якої один з військовослужбовців отримав травму не сумісну з життям”, – ідеться в повідомленні.

В свою чергу прес-служба ГУНП у Волинській області інформує, що поліцейські встановили особу потерпілого – ним виявився 25-річний військовий контрактної служби 14 омбр.

Повідомлення про побитого, який лежить поблизу будинку на вулиці Князя Романа, надійшло до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції вночі. У реанімації в чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Не приходячи до свідомості, військовий помер під час реанімаційних заходів.

Нині, вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У військовій частині призначене службове розслідування.

За словами начальника Володимир-Волинського відділу поліції Михайла Бобика, потерпілим виявився уродженець Маневицького району Волині.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.