У Міноборони прокоментували затримання “українських диверсантів” ФСБ та спрогнозували продовження

 

У Міноборони назвали чергове затримання “кримських диверсантів” продовженням брехливого серіалу авторства ФСБ. Про заявив спікер МОУ з питань АТО Андрій Лисенко, інформує “112 Україна“.

“Зараз ми є свідками продовження брехливого серіалу авторства російського ФСБ під назвою “Куди не глянь – усюди вони”. Це чергова серія, чергове затримання нібито “українських розвідників”. Російські спецслужби завжди вдавалися до стандартних прийомів для організації своєї роботи. Ми прогнозували, що це може продовжитися, оскільки це просто клондайк на півострові Крим. Зараз саме офіцери запасу, які залишилися ще до російської агресії і до окупації Криму, це люди, які давно завершили військову службу, вони займалися бізнесом, жили там, мали свої сім’ї. Тому немає дуже великої потреби спеціально щось шукати”, – заявив Лисенко.

Крім того, у Міноборони прогнозують, що затримання нібито “українських диверсантів” у Криму продовжаться.

“З ФСБ просто приходять у військові комісаріати, де зберігаються особові справи цих офіцерів запасу, піднімати їх, а потім публічно призначати “українськими диверсантами”. Зрозуміло, що ці люди мають якусь підготовку, але вони не є дійсними військовослужбовцями, в тому числі ЗСУ. Це робиться для того, щоб, по-перше, вплинути на високий авторитет українських військовослужбовців. По-друге, звинуватити Україну в нібито агресивних діях. І показати, що російські спецслужби нібито ефективні. Як доказ моїх слів можна проаналізувати, що всі затримання за останні тижні, це всі затримані на території окупованого Криму. Ми прогнозуємо, що будуть ще затримання”, – заявив Лисенко.

Читайте також:
В Росії показали двох “українських диверсантів” та розповіли детальну версію їх затримання в Криму. ФОТО

У Криму знову когось призначили українським диверсантом, – штаб АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна