У Криму знову когось призначили українським диверсантом, – штаб АТО

 

Жодного українського військовослужбовця російські спецслужби на території окупованого Росією Криму не затримували. По це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, інформує “Новинарня“.

“Жодного українського військовослужбовця так звані “специ” російські не затримували. Знову таки вони когось призначили цим українським диверсантом”, – сказав він.

Також Лисенко додав, що російські спецслужби вже пішли новаторським шляхом. Вони вже оголошують про затримку начебто українських диверсантів не тільки по понеділках, а вже й по середах.

Крім того речник нагадав, що на території окупованого Криму залишилися наші співвітчизники, які колись проходили службу в лавах ЗСУ. Вони зараз є військовими пенсіонерами та проживають на цій території, однак їх колись також можуть оголосити українськими диверсантами.

Лисенко зазначив, що всі українські військові знаходяться на своїх постах та гідно несуть службу.

Читайте також:
У Криму знову повідомляють про затримання українця-розвідника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна