8-9 травня поліція використає “алгоритми Одеси” одразу в кількох містах

 

Алгоритми дій, застосовані поліцією для охорони громадського порядку 2 травня в Одесі, будуть використані під час масових заходів 8-9 травня у ще кількох містах України.
Про це голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила сьогодні, 6 травня, під час селекторної наради в МВС, повідомляє прес-служба відомства.

Деканоїдзе похвалила чітку роботу працівників підрозділів Нацполіції, зокрема патрульної поліції, а також бійців Національної гвардії, під час масових заходів в Одесі 2 травня.

“Хочу сказати, що така робота дає реальні результати. Координація і план роботи, які в нас були (а ми над цим планом працювали вже давно), дають ту “картинку”, яка була в Одесі 2 травня”, – сказала вона.

Хатія Деканоїдзе зазначила, що такий алгоритм дій буде використано в Дніпропетровську, Харкові, Львові та в інших містах, де можуть виникнути якісь провокаційні моменти.

“Я вважаю, що це дуже важливо – показати українцям, що є влада, є люди, які захищають їхню безпеку”, – сказала глава Нацполіції.

Читайте також:
2 травня в Одесі: порядок забезпечують 3,5 тисячі силовиків

Саакашвілі: Одесити показали приклад толерантності й миру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна