“Ви не уявляєте, хто ми”: опера департаменту стратрозслідувань звільнили за погрози відвідувачу ресторану в Києві

З департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України звільнили працівника Віталія Манасяна після вчиненого ним скандалу в столичному ресторані.

Про це в неділю, 21 квітня, повідомив бізнесмен Максим Шкіль, якому погрожував Манасян. Інформацію підтвердила й Нацполіція в коментарі “Українській правді”.

Як розповів Шкіль, інцидент стався сьогодні, 21 квітня, близько 9:30 в ресторані Good Wine у Києві.

Прийшовши в ресторан, бізнесмен хотів сісти за заздалегідь заброньований столик, проте він виявився зайнятим, попри наявність таблички “Зарезервовано”. За столиком, як пізніше з’ясувалося, сидів працівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Віталій Манасян зі супутницею. На ввічливе прохання адміністраторки ресторану і Шкіля пересісти, Манасян почав лаятися, погрожувати і відкинув табличку “Зарезервовано”. Коли така поведінка обурила й інших відвідувачів, до розмови доєдналася супутниця Манасяна, яка заявила, що “ви не уявляєте, хто ми…” Після цього пара, і далі вигукуючи погрози, покинула ресторан.

Максим Шкіль дізнався, хто саме йому погрожував, і надав розголосу цій ситуації в соцмережах.

Через кілька годин після цього стало відомо, що Манасяна звільнили.

Представники Нацполіції в коментарі УП підтвердили, що це дійсно був їхній співробітник. Працівники відомства вивчили допис у соцмережах, поспілкувалися з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодили з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Керівник департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель зазначив, що співробітникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь та високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки — не місце в поліції.

Прокоментував звільнення Манасяна й Максим Шкіль.

“Друзі, спільно черговий раз сьогодні підтвердили, що разом ми сила. Отримав чисельні повідомлення з характеристикою героя-дня Віталія Манасяна, всі виключно негативні, з прикладами, які свідчать про системність такої зухвалої поведінки.

Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України за швидку реакцію, яка свідчить про те, що така поведінка є недопустима і не може кидати тінь на високе звання Поліцейський, серед яких багато порядних і відданих професії людей.

Не можуть одні працівники поліції жертвувати життям заради закону, а інші поводити себе так.

Сподіваюсь, що сьогоднішнішнє звільнення додасть Віталію трохи ввічливості і скромності та стане прикладом для багатьох таких “Віталіїв”, як буває в житті”, — зазначив Шкіль.

Читайте також:
Розстріл поліцейських на Вінниччині: у поліції розповіли подробиці затримання підозрюваних та назвали їхні мотиви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.